Eddig jó a görbém? Miért fájdogálhat a hasam már napok óta?
2009. szept. 30. 06:43
1/4 anonim válasza:
hogy a hasad miért fáj, azt nem tudom, mert annak még nagyon nincsen ideje, de úgy látom az ovulációd megvolt, és jókor voltatok együtt. most lehet reménykedni :)
2/4 anonim válasza:
Jó szerintem.Én is ugyanígy vagyok, 12.ére nem várom:)Azt nem tudom, miért fájdogál, nekem is néha szokott, pl tegnap is fájt egy kicsit, de nem tudok magyarázatot!Ha van kedved írj privit!Mióta próbálkoztok?
3/4 anonim válasza:
SZiasztok , én is 12. re nem várom. tegnap annyira rosszul voltam , mintmég soha. Állandóan hányingerem volt, de nem gyengén.Szerintetek nem koraiak ezek a tünetek?
A görbéhez meg annyit , hogy a hőnek nem kell jobban felugrania. Megnéznétek az enyémet is?
4/4 anonim válasza:
Sziasztok!
A teherbeesésnek egy gyakori tünete, hogy úgy fáj a hasad, minth meg akarna jönni. Nekem is ez volt. Ugyan sajna nem maradt meg a babaám, de ez volt a legjellemzőbb tünetem.
Sokaknak ez a 12. hétig is így marad...
Szóval reménykedem, hogy sikerült nektek:)
Sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!