Torok vagy tudogyulladas?
Eloszor csak a torkom volt begyulladva, de mas bajom nem volt, nem mentem orvoshoz (2 napja kezdotott) aztan mara hormelkedesem lett es elkezdett fájni mondkét oldalon a hátam, kb kozépen. Ma természetesen elmegyek orvoshoz, csak azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ez milyen betegség? (Jo tudom hogy nemsokara kiderul de akkor is erdekel) mert most elegge beszrtam mert lattam az osszes hipohonder beteges oldalon hogy a tudogyulladastol emnnyien meghalnak meg ilyenek es nagyon elkezdtem felni. Ugye nem lesz semmi bajom? Nem vagyok ez a tulizgulos fajta de ezek az oldalak nagyon befosasztottak.
15/L
Nem valószínű a tüdőgyulladás, azért az komolyabb betegség, magas lázad lenne, fullasztó köhögési rohamok, és annyira rosszul lennél, hogy ki se tudnál kelni az ágyból.
De! Ha ne adj isten mégis tüdőgyulladás, akkor se parázz, mert ugyanúgy kezelnek majd, mint egy sima torokgyulladással, felír az orvosod gyógyszert és pár napon belül el is felejtheted az egészet. Nekem volt több tüdőgyulladásom is, de én akkor tényleg nagyon rosszul voltam és még mindig élek. :)
Persze, minden betegségbe bele lehet halni, ha valakinek nagyon gyenge az immunrendszere, főleg időseknél csecsemőknél, de nem is kell ehhez tüdőgyulladás, elég egy hányós-hasmenős vírus is.
Ne félj, egy tüdőgyulladás nem a világvége, ugyanolyan betegség, mint más megfázás, csak erősebb picit.
Majd írj, mit mondott a doki.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!