Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitol faj a torkom?

Mitol faj a torkom?

Figyelt kérdés

Piros foltok jottek ki a torkomon juniusba aztan szedtem gyogyszert elmultak a foltok aztan jott a torokfajas egyszer fajt egyszer nem nyaron nem is foglalkoztam vele majd szeptemberbe voltam dokinal vervetel nyalminta volt minden rendben volt de meg mindig faj a torkom

Oktoberbe megint elmentem doki hogy csak faj akkor azt mondta bevan gyulladva a legcsovem irt gyogyszert szedtem

December van es meg mindig faj

Voltam korhazba

3doki vizsgalt meg

Mivel igazolt allergias vagyok ugy elso doki azt mondta amiatt van kovetkezoleg vissza mentem azt mondta mar egy masik doki hogy lehet a strumamal van baj elmentem ultrahang minden jo volt de meg mindig faj.

Vissza kellett mennem itt mar megint egy masik doki vizsgalt meg az az mondta hogy lehet a mandullamal van baj.

Mivel akkor nem fajt a torkom pomt igy nem latott semmit.

Viszont december van es az en torkom ugy faj hogy sirni tudnek.

Eszrevettem azt is ha faj a torkom faj a fejem fulem tarkom.

Kerlek segitsetek..

2017. dec. 4. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyen időben könnyen begyullad a torkunk.A manduláid megvannak?Lehet,az egész garatod be van gyulladva.Mutasd,csinálj képet a torkodról.Megnézném, mert

Nálam is hasonló gondok vannak ősztöl-tavaszig a torkommal.

2017. dec. 6. 06:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Feltöltöd a képet a Képfeltöltés oldalra és a linket ide bemásolod ide.Majd én is mutatok képet.
2017. dec. 8. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen szokott lenni a torkom,de de volt ennél már rondább is.A manduláimmal nem szokott baj lenni,csak a garatom piros,gyulladt,erezett állandóan.A kép kicsit csalós...rondább amikor a tükörbe megnézem.

[link]

[link]

2017. dec. 8. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Kicsit piros a torkod,de nem vészes.A manduláid nem látszanak a képen.Látom a nyelved neked fehér.Amúgy a szájüreged,garatod egészségesnek látszik.Gargalizálj langyos ós vízzel.Az én torkom csúnyább,itt a kép az előző üzenetben.
2017. dec. 8. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
2017. dec. 8. 17:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Mar mindent csinaltam..

Szedtem gyogyszereket mindennap citromos mezes tea

Mindennap gyumolcsot vagy zoldseget eszek.

Minden torokra valot kiprobaltam mar

2017. dec. 8. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Nézesd meg a gégészeten! Nem is tudom milyennek kell lenni.Az én torkom is csúnya,érzékeny mindig.

Mutass képet amin több látható a torkodból.

2017. dec. 8. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem látom olyan vészesnek a torkod.Piros,gyulladt,elhiszem,hogy fáj.A manduláid milyen állapotban vannak,nem látszanak a képen.Lehet,ki kéne vetetni!A fogaid látom rendben vannak,a gégédet nézték már?Lehet,onnan ered a torokfájás.Próbálj kamillateával gargalizálni,nekem jót tesz úgy érzem.Neked nyár óta fáj a torkod,nekem 4 éve nem múlik el.Nem múlik el nap,hogy ne lenne érzékeny,Ha reggel úgy érzem nincs valami rendben a torkomban,aznap megyek a gégészetre.Évente 5-6 alkalommal van valami bajom.Igyekszem mindig más dokihoz menni,már legalább tiz egynéhány orvos vizsgált meg,mégsincs javulás.Tavasszal ki akarom vetetni a manduláimat,aztán vagy jobb lesz,vagy nem.Gyengén,de most is fáj a torkom.

Már naponta nézem a tükörbe!

[link]

[link]

2017. dec. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!