Hánytam, anyu mégis azt mondja menjek iskolába. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Iskolába nagyon szarul lettem,a terem elé hánytam,aztán itthon is,meg is vagyok fázva. Anyu meg az előbb bejött a szobámba:nem kéne tanulnkr holnapra? Holnap mész iskolaba! Fogadjunk nem tudsz semmit,es ezert rá játszol.
Nem tudom mit csináljak..
2018. jan. 3. 20:35
2/22 A kérdező kommentje:
Vicci volt,köszi
2018. jan. 3. 20:39
3/22 anonim válasza:
Én bemennék és nem titkolnám hogy szarul vagyok. Mutter szégyene, nem a tied.
4/22 anonim válasza:
A hányást hogy lehetne már megjátszani? Hihetetlen szülők vannak...
Kérdező, hány éves vagy? Mondd meg anyádnak, hogy rosszul vagy, nem rá játszol, hanem tényleg beteg vagy és elmész orvoshoz.
5/22 anonim válasza:
hogy lehet rájátszani hányásra?? jeesus
7/22 A kérdező kommentje:
anyu arra mondta,hogy mar semmi bajom nincs(par oraja nm hanytam) csak elrontottam a gyomrom.
Milyen Vivi?😆
2018. jan. 3. 20:47
8/22 anonim válasza:
Akkor viszont tényleg mehetsz iskolába, én egy kis megfázás miatt sosem maradok ki a suliból. És ha jól értem, neked már csak annyi bajod van.
9/22 A kérdező kommentje:
Egyebkent sokat hiányoztam..azert csinalja ezt anyu.de akkor is az egeszsegem fontosabb szerintem ezt ki kene pihennem.dietazni stb.
2018. jan. 3. 20:51
10/22 anonim válasza:
Nem Gábor ,nem én vagyok , puszi:D
Amúgy kedves kérdező nálam is hasonló a helyzet ,kitartast!♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!