Megverték a gyerekemet iskolába óra alatt, most mégis ő kapott izazgatóit. Hol lehet ezt szóvá tenni?
Szívem szerint azt mondanám, azonnal vedd ki, de
1 - ez nem igazán jó megoldás, mert akkor legközelebb másokat fognak megverni - szóval a probléma nem oldódik meg.
2.- pár gondolat felmerült bennem, így lehiggadtam :-)
És milyen indokkal adtak neki igazgatói megrovást, mi a szövege?
Lehet, hogy az ig. helyettes nem mondta el az igazgatónak a dolgot?
Mi történt a 6 fiúval? Kaptak valamilyen büntetést az iskolától?
Mindenképpen azonnal bemennék az ig. helyetteshez, megpróbálnám tisztázni a helyzetet és számon kérném az ígéretét, majd mennék az igazgatóhoz, hogy tud-e az ígéretről ( ezenkívül "meglengetném" a dolgot, hogy ha valami történik, (verés, kirúgás) világgá fogom kürtölni az iskola rossz hírét.) Gyermekvédelem, stb.
Jogi ügy van, hiszen a kórház feljelentette a fiút.
(5-ös vagyok)
.A fiam egyetlen ütést sem mért a fiúra,még védekezés képpen sem.A rendőrők le is fényképezték a kezét és ezt ők is megerősítették.
Te most a nem idén barnultak ellen akarsz uszítani?
Tudod, a rendőrök nem fotóznak kezeket, amin nincs sérülés. Pláne nem jelentik ki, hogy mivel nincs rajta semmi, nem üthetett. Képen tudlak törölni úgy, hogy az én kezem nem sérül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!