Lehet vérrög ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok 2 napja este egy pillanat aladt egy enyhe púp keletkezett a jobb talpam középső-bal rèszèn amit megnyomtam és el is tűnt,viszont az a nagyon enyhe fájdalom ami akkor keletkezett megmaradt.Talán ilyen nagyon nagyon enyhe görcsre tudnám hasonlítani egyáltalán nem zavar csak érzem,a lábam nem dagadt a terület nem meleg tapintású,és járásra sem igazán fokozódik,hátrafeszítéskor a térd nem fáj,és a fájdalom csak azon az egy centis nagyságú ponton van jelen a talpamon.Annyi még hogy a fájdalom nem stagnál hanem változó de javarészt fáj továbbá az elmúlt 5-6 napban szinte csak otthon ültem 2-3x sétáltam egyszer elmentem edzeni.2017. dec. 31. 07:29
1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az edzésen sérültél meg? Kérdezd meg előbb az edződ, utána menj el egy orvoshoz.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem lehet,mostmár múlik a fájdalom.Lehet meghúzódott hirtelen mozgásra.
2018. jan. 2. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!