SOS! Lehet-e vérrögöm? Reszletek lent.
Sziasztok!
Az tortent, hogy 2 napja kiultunk meccset nezni baratokkal es kb 2orat egyhelyben ultem (torokulesben!!) es nem mozgattam a labam egyaltalan ez ido alatt. A meccs vegere, mikor felkeltem alig birtam a bal labamra allni es kb egy labon ugralva jottem haza. Azota tehat ket ejszaka telt el. A bal labfejem kulso resze (tehat a szele) annyira fajt, hogy akkor ejjel aludni sem tudtam egy percet se. A kovetkezo ejjel mar igen es ma reggelre jobb is lett, mostmar szinte alig faj. Elvaltozas nincs(feldagadva, elszinezodve), viszont sosem ereztem a labamban ekkora fajdalmat. Sokat olvasgattam, hogy mi lehet vele, majd rabukkantam a verrogre (hiszen lehet par ora mozdulatlansag miatt+en dohanyzom is 6eve). A kerdes, hogy szerintetek lehet-e? Ha a fajdalom nagyjabol elmult akkor lehet hogy szimplan csak megnyomodott a labam?(bar fura hogy az ekkora fajdalmat okozzon) azert felek nagyon, mert olvastam, hogy a verrog ha leszakad az erfalrol es a tudobe er akkor halalos is lehet. Ha verrog, akkor kb mennyi ido alatt jut a tudobe? Szerintetek mi baja lehet a labamnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!