Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Erős tüdő/szív fájdalom, mi...

Erős tüdő/szív fájdalom, mi lehet ennek az oka? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Azzal kezdeném, hogy egy éve voltam tüdőszűrésen abból az okból kifolyólag, hogy egy megfázás is komoly fulladást jelentett. Az orvos semmit sem mondott, szerinte egészséges voltam, ám a papíron egy gyenge asztmát írt, aminek semmi további tünetét nem véltem felfedezni. Nem is történt semmi idáig. Nyáron elkezdtem dohányozni kb. július közepétől augusztusig durvábban, szeptembertől októberig heti egyszer pár szálat. Ez egészségem szempontjából nemigen mutatott semmi kárt, plusz több, mint egy hónapja abbahagytam a dohányzást sikeresen. A mai napon viszont történt egy olyan, hogy kicsit több, mint 15 percig erős fájdalommal szúrt a bal oldalam, közvetlenül a mellem alatt 3-4 bordámig terjedve. Semmilyen más pozíció nem segített, nem maradt abba, levegő kifújása is nagy fájdalmat okozott. A korábbi sztorit fontosnak véltem leírni. Gondolom mondani fogják páran, hogy ezt az orvosnak mondjam, de először szeretnék itt megtudni valamit, mielőtt újra beküldenek agyonszúrkálni. Előre nagyon köszönöm. 15/l

2015. dec. 21. 01:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet idegbecsípődés volt, ha újra előjön, akkor keresd fel a háziorvosod.
2015. dec. 21. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!