Mit tudnék tenni az egekben levő pulzusommal?
Már nagyon aggasztó mert nyugalmi helyzetben 100 körül van ha meg csinálok is valamit 140re is felmegy.
Voltam UH-n , terheleses vizsgálaton és 24oras holter vizsgálaton is. Azt mondtak semmi kóros nincs. Egy ideig szedtem betaloc -zok-ot de nem használt. Sokat stresszelek általában felesleges dolgokon.
Ilyenkor legszomjam van és ferre ver a szivem. Megalni ugye nem fog illetve agyvérzés vagy szívinfarktus??? A fejem iszonyat sokat faj. Napi 1szem 0,25xanaxot szedek reggel.
22/L
Hát, pedig erre már gyógyszert KELL szedned. Szinte duplán dolgozik a szíved, magyarul egy nap alatt két napnak megfelelő mennyiséget ver - ez nem egészséges.
Keress fel egy másik orvost! Vagy legalább a háziorvossal írass fel sima 10 mg-oa Betalocot. Ez nagyon kis mennyiségű, de egy fél szem sokat tud segíteni. Viszont tényleg menj el másik kardiológushoz, ő fog majd neked normálisan gyógyszert beállítani. Nekem is ilyen problémáim vannak. Ne aggódj, nem lesz semmi gond, csak gyógyszert kéne szedned. A Xanaxra pedig inkább ne szokj rá.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!