Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nektek is az egekben van a...

Nektek is az egekben van a pulzusotok mikor reggel felkeltek? Nekem mindig 100 környékén van

Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 08:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megy el dokihoz e nem természetes.
2012. szept. 2. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy horkolsz és alvási apnoéban szenvedsz, az felviszi iszonyúan, nemcsak reggel, hanem napközbeni alvás esetén is.
2012. szept. 2. 09:08
 3/8 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem horkolok...valami más lehet még?
2012. szept. 2. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
+Ha egy kicsit stresszesebb vagy, tudat alatt nagyon birizgál valami, attól is lehet. Én pár napja ébredtem így.
2012. szept. 2. 09:15
 5/8 anonim ***** válasza:

amúgy én is minden reggel úgy ébredek (amikor nem kötelező kelnem, tehát nem ébresztőre) mintha ideges lennék és feszült - fent van a vérnyomás.

és nagyon sok ismerősöm így ébred.

nem tudom hogy lelki okai vannak e

2012. szept. 2. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
*nem minden reggel, néha
2012. szept. 2. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak a pulzus vagy a vérnyomásod is? Meg mérd meg napközben is, nyugalmi állapotban, ha akkor is magas, akkor menj el vele orvoshoz. Amúgy nekem is magas a pulzusom, teljes nyugalomban 90 és fölötte.
2012. szept. 2. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
orvos!!!
2012. szept. 2. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!