Úgy érzem megőrülök, mi legyen a következő lépés?
Figyelt kérdés
Sziasztok...kb 5 napja a gyerekeimen pöttyök jelentek meg, nagyon vakaroznak..elmentünk dokihoz aki szerint csipés..! Gondolkodtunk hogy mióta van ez..történt e valami váktozás..és igen.a csipések előtt pár napja kaptunk egy fotelt ajándékba ahol benn vannak a kutyák, igy bolhára kezdtünk gyanalodni. Az egész házat, ágynemüt, szönyeget.fertötlenitettem. ez alatt.3 bolhával találkoztam. Ma ismét friss csipéseket vettem észre..de csak a gyerekeken vannak. Kérlek nézzetek rá a képre, bolha ilyeznre képeds?
2017. dec. 14. 20:56
1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést a sok helyesírási hibáért..de kezdek pánikolni!
Doki.fenistis cseppet és krémet javasolt ill rázo folyadékot.
2017. dec. 14. 20:59
2/8 anonim válasza:
Dobd ki a fotelt , miféle ajándék az ilyen ? Mintha bombát ajándékozott volna. Azert nem kellett soha használt bútor. Sok az ilyen szétrohadt hely
4/8 A kérdező kommentje:
Fotel már repült!
Mit tudnék még tenni ellenük ? :(
2017. dec. 14. 21:08
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Porszívózz ki naponta alaposan minden szőnyeget, kárpitot! Ha bolha, akkor azzal el tudod távolítani. Ha nem múlik, akkor menjetek bőrgyógyászatra! Ahol állatok voltak, ott rüh is lehet.
7/8 anonim válasza:
Lehet ott barmi... Remeljuk nem agyi poloska!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A linket rovarirtót be is szerzem!!
2017. dec. 15. 05:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!