Szerintetek felszúrják? Mi lesz a következő lépés, ha középfül gyulladásom nem igazán múlik az antibióra?
Azt hittem meghalok úgy fájt 3-4 napig...se mozogni, se semmit nem tudtam, csak úgy kapkodtam a fájdalomcsillapítókat, mint egy drogos. :-(
Ma jár le az antibió, és még mindig lüktet, fáj, nem tudok lehajolni, se rendesen rágni...:-(
Az ügyeleten lepattintottak, hogy majd ha beszedtem minden antit, és visszadurran, akkor menjek..köszi...
Már előre rettegek a holnaptól...:-(
köszi
ne rettegj, hosszabb távon jobb a szúrás. Az orvos éles eszközzel ideális helyen ejt metszést, míg ha magától szakad a dobhártya, sokkal rosszabb lesz.
Jobbulást kívánok!
Ideírom más ezzel szenvedők részére:
Nem szúrták fel, ma már nagyon ritkán csinálják a doki szerint.
Kaptam még egy dózis antibiót, és szteoridos orrspray-t.
A Nasivin orrcseppet 1het után abba kell hagyni, nem szabad tovább.
A nyomás, nem hallás, süketség, szédülés, elég erős. mindenhova sugarzó fájdalom normális, és állítólag ámeneti.
NAGYON FONTOS!! ORRTORNA: orrod befogod, es fújsz amennyire lehet, akkoris, ha fáj kicsit.
Ezzel levegőt préselünk arra a helyre, ahol a gyulladás van, így átszellőzik, meg kinyomja a garat felé a kóros váladékot.
Napi sokszor kell csinálni, nekem egyből látványosan javult, bár ijesztően recseg, pattog, és utána még inkább nem hallok.
A doki szerint 3hét min. mire helyrejön, tehát nyugi.
Minden ok, kivéve, ha erősödik a fqjdalom, láz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!