Mi a következő lépés, ha kifakad az árpa?
Figyelt kérdés
Biciklizés közben éreztem, hogy a szemhéjamnak ütközött egy bogár, majd egy kis csípést éreztem.
Azonnal megvizsgáltam az érintett területet, de sem sérülést, sem pirosodást, semmilyen bőrelváltozást nem tapasztaltam.
Másnap sem, majd a következő nap (tegnap) már picit bedagadt és egy gombosfejtűnyi fehér gömb jelent meg a szemhéjamon. Ma reggel kifakadt és meg van kicsit duzzadva.
Immunerősítőt ma kezdtem el szedni (napi 5) egy másik betegség kapcsán (azzal tegnap fordultam orvoshoz~bőrgyógy.)
Érdemes ezzel 1 napot ülni a szemészeten remélvén, hogy behívnak vagy itthoni kezeléssel is elmulasztható?
2017. júl. 29. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!