Ti mit csináltok, ha csak egy kicsit vagytok betegek és nem mehettek orvoshoz, de rosszul vagytok?
3 napja hőemelkedésem van és egy kicsit be van dugulva az orrom. Viszont elmondhatatlanul, bágyadt és fáradt vagyok, rossz a közérzeyem. Legszívesebben egész nap pihennék.
Viszont az orvos ilyennel nem ír ki, hogy azt mondom, hogy hőenelkedésem van csak. Rám kezdi, hogy lógni akarok.
Már voltam így, hogy ilyen vírus kapott el. Elmentem hozzá, erre elmondtam, hogy mi bajom, kicsit ki is voltam száradva a láz miatt. Erre kitalálta, hogy nem talál bajom, feküdjek be a kórházba kivizsgálásra, mert ő nem tud vért se levenni itt. Nos, ott is csak annyi volt, hogy magas a fehérvérsejtszámom, 37,6-37,9 a hőm, csak egy vírusfertőzés, ezért voltam bent 3 napot.
A következő ilyennél meg, közölte, hogy vigyenek pszichológushoz, mert a hőemelkedés nem betegség, beképzelem.
Úgyhpgy most kávéval és energiaitallal húzom ki a napot, de az meg a gyomromat kezdi ki.
a szervezeted valszeg jelezni akarja, hogy nem megfelelő életmódot folytatsz, legyen szó étrendről, stresszkezelésről
egy orvos aki arra lett kiképezve, hogy beszínezze a rózsaszín faleveleket zöldre, nem fog neked se segíteni, se pihenőre küldeni
Benyeltem valami nyavalyát, ennyi. Nem fáradtság, hanem emiatt vagyok fáradt.
Az orvosom meg nem ír ki, hogy pihenhessek 2-3 napot, ennyi.
Ilyenkor mit tudsz csinálni, mint energiaital és kávé, valamint hazaesel és pihensz? Amúgy csak néha iszok ilyeneket.
Ilyet ők se engednek meg, főleg.
Csak tudnám mire van a tb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!