Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elmenjek orvoshoz?

Elmenjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már 2-3 hónapja nem tudom magam kipihenni rendesen és napközben folyzon fáradt vagyok és szédülök illetve többször is homályosan látok.Ittam nyugtató teákat de nem segített.Elmenjek ezzel orvoshoz? És ha elmegyek akkor mit fog csinálni?Ad valahova beutalót vagy mi? A válaszokat előre is köszönöm! :) 13/L

2017. nov. 19. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Abból nem lehet baj, ha elmész. Lehet, hogy a korral járó tünetek nálad súlyosabbak, csak túl kell élni. Kehet, hogy túlhajtod magad, esetleg nem terheled magad eléggé (nekem voltak hasonló tüneteim, amikor nem volt munkám)

De azt, hogy elmenj-e orvoshoz, a szüleiddel kéne megbeszélni.

2017. nov. 19. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából a túlterhelésre gondoltam én is. Ugye minden nap a suliban 8-9 órám van és utána edzés kb 17-17:30-ig aztán bazamegyek és este 8-ig tanulok.Bár nem tudom szerintem ez nem kéne h túl terheljen mindig is bírtam a terhelést.Lehet az asztmának köze hozzá? Asztmás vagyok bár lehet semmi köze nincs ehez.
2017. nov. 19. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:
És amúgy ha elmegyek orvoshoz akkor mit mondana vagy mit csinálna?
2017. nov. 19. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Kikérdezne, megvizsgálna. Esetleg adna beutalót.
2017. nov. 20. 06:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Vérképet mindenképp nézni kéne, lehet vashiányod van
2017. nov. 20. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!