Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti szoktatok, zenét hallani a...

Delavega kérdése:

Ti szoktatok, zenét hallani a füleitekben álmodás vagy fél álmodás közben?

Figyelt kérdés
Ma reggel mielőtt mielőtt teljesen felébredtem volna de még nem, érdekes zenét halottam mind két fülemben, olyan mikor be van dugva a füled fülhalgatóval de mégsem, furcsa volt, ez normális, vagy nem?

2017. nov. 30. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokszor, és élvezem is. Sőt néha irányítom a zenét az agyammal.
2017. nov. 30. 13:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi hogy írtál, már kezdtem azt hinni hogy megbolondultam, ugyan ez volt velem ma reggel, félig ébren félig alva, de mikor magamhoz tértem, frász jött rám. Szamonkent jöttek a zenék. Álmodni nem álmodtam mármint képet, de hangot azt igen. Sajnos nem emlékszem milyen zene volt, csak azt hogy nyugaton hatott. Soha nem volt még ilyen velem. Akkor nem betegség miatt volt ez, gondolok itt skizofreniara "halucinaciora". Úgy hallottam a zenét mint amikor fülhallgató val volt bedugva a fülem és zenét hallgattam. Kissé para volt. De jó tudni hogy másnak is volt ilyenje.
2017. nov. 30. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Áldomás közben nem, de ha az áldomás sokáig tart, még énekelek is! :-))
2017. dec. 1. 15:21
 4/4 anonim válasza:
100%
Álmodás közben igen és akkor általában reggel még a fejemben van.
2017. dec. 1. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!