Trombózisom van?
Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok. Kb 3 napja olyan fura a bal vádlim meg néha a térdhajlatom. Ha hátra húzom a lábfejem akkor nem fáj jobban meg ha sétálok sem. Nem dohányzom nem szedek fogamzásgátlót. Van egy 5 éves fiam.és egy 6 hónapos kislányom. A kicsit sokat cipelem kézbe.2017. nov. 30. 11:38
1/6 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy fura? Milyen?
2/6 anonim válasza:
Ne kockáztass , kérj a körzetitől ultrahang duplex vizsgálatot . Nekem szept elején volt ugyan így , aztán napok múlva már duzzadt de lelappadt . Nem foglalkoztam vele mert megerőltetésből fakadó ödémának véltem . 4 hét múlva beállt mint a gerely felfújódott és a mentő vitt vérhígításra . 3hétig ágyhoz kötött lettem , két hét szigorú tablettázás jött és mankóval sem tudtam menni . Most is néha dagad de ez maradt meg és frontokra mindkét lában görcsöl . Akkor ha rögtön megnézik kínok nélkül túl vagyok rajta vígan pár nap alatt és nincs szövődmény ....
3/6 anonim válasza:
Nem valószínű, sőt érfalgyulladásra sem utal. De ha ettől tartasz, akkor vegyél be naponta 1/4 kalmopirin tablettát és ha 1-2 hét után megszűnnek a panaszok, akkor mégis valami alapja lehetett a vélekedésednek. Én inkább a kezdődő gerincsérvre tippelnék, ami a gyerek hurcolásával járó testtartástól, egyenetlen terheléstől is kialakulhat.
4/6 anonim válasza:
Utolsó válaszoló : mire alapozod a tipped látatlanba ? Egészségügyis nézte elsőként a lában és ficamot mondott , nem mentem további vizsgálatra .
5/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek. Úgy fura hogy nem fáj hanem olyan nehéz érzés, amikor lefekszem akkor érzem kicsit de reggelre elmúlik. Ma például csak a térdhajlatom érzem. Ahogy nyomogattam az fájt kicsit de ha nem piszkálom teszem a dolgom akkor észre se veszem.
2017. nov. 30. 14:30
6/6 A kérdező kommentje:
Voltam az általános dokinál. Megvizsgálta a lábaim. Azt mondta egy trobózisos láb nem ilyen de ki írt Doplerra, hogy teljesen megnyugodjak
2017. nov. 30. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!