Trombózisom volt, akiknek színtén volt kerdeznem, hogy normalis e hogy ismet picit pirosodik? Többi lent
3 hete kerültem kórházba trombózissal combtőtől kismedencèig terjedt. Mar 1.5 hete itthon vagy,heparin szurit kapok napi ketszer sokkal jobb a labam nem faj nem dagadt szepen megyek igaz még csak keveset. Kerdesem az lenne hogy ma észre vettem hogy jaraskor megint pirosodik a combom picit es terd felett kicsit ég és viszket. Ez normalis trombózis utan? Mitől lehet?baj lehet?
Amugy 2 es kompresszois harisnyat hordok. Nem az egesz labam pirosodik csak terd felet comb középig amig harisnya ér. És fekvésre elmúlik.
Hat ez az... a kezelőorvosom a zárójelentésbe leírta hogy egy hétig szuri es utana gyógyszer. De a háziorvosom meg azt mondta hogy legyen 3 hónapig szuri es utana beszéljek a kezelőorvosommal szóval èn sem értem mit kevernek.
Egyébként mar nem faj,nem dagad de mèg mindig csak lakásban sétalgathatok.. ma vettem észre mikor csak fasli volt a labamon és csak terdig fasliztam be,hogy halvanyan pirosodik egy reszben terd felett addig amig fasli ért aztan ha pihenek hamar elmúlik.
9 hetes terhes voltam,megszakítasom volt sajnos.mikor kiengedtek semmit nem mondtak el hogyan tovabb,en a eliquis gyogyszert valasztottam azt mondtak biztonsagosabb csak sajnos dragabb ezt a gyigyszert nem kell beallitani. Abba maradtunk hogy egy hetig szuri aztan gyogyszer,de hat haziorvosom közbe szólt. A clexane szuri nem olyan hatékony vagy biztonsagos? Azaz igazsag nagyon felek egy úhabb trombozistól vagy hogy leszakad es.... :-( a gyogyszertôl is felek mert elolvastam a mellekhatasait...
de nem tudom egy haziorvos miert ír felül egy kezelőorvost.
Nem kaptam javaslatot mert hogy a kezelő orvosom nem tudott volna mit írni ezt mondta.u h csak nagyon dragan tudja felírni a haziorvos.
Lenne egy kérdésem.nekem kismedencéig terjed a thrombus,akkor azert fajhat ott a hasam?illetve érintésre is?
Aggódom en már mindenen ezek utan,főleg hogy alig akartak észre venni sűrgősségin :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!