Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Trombózisom volt, akiknek...

Trombózisom volt, akiknek színtén volt kerdeznem, hogy normalis e hogy ismet picit pirosodik? Többi lent

Figyelt kérdés

3 hete kerültem kórházba trombózissal combtőtől kismedencèig terjedt. Mar 1.5 hete itthon vagy,heparin szurit kapok napi ketszer sokkal jobb a labam nem faj nem dagadt szepen megyek igaz még csak keveset. Kerdesem az lenne hogy ma észre vettem hogy jaraskor megint pirosodik a combom picit es terd felett kicsit ég és viszket. Ez normalis trombózis utan? Mitől lehet?baj lehet?

Amugy 2 es kompresszois harisnyat hordok. Nem az egesz labam pirosodik csak terd felet comb középig amig harisnya ér. És fekvésre elmúlik.

2017. jan. 18. 19:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébkent kerdeztem a haziorvost hogy hogy szuri kell ennyi ideig vmi olyasmit mondott hogy több idő a gyogyszer felszívodasa a szuri meg egyből hat es ha leszakad egy vérrög akkor szétbombazza. En meg félek mert kezelőorvosom a záromba azt irta egy het szuri utaba gyogyszer! Nem ertem a haziorvos miert irja ezt felul. Es idegesit hogy vmi nem jó lesz vagy nem tudom.
2017. jan. 21. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Hatásos az injekció,azzal nincs baj! Csak feleslegesen nem kell szúrni valakit hónapokig,ha tablettával is meg lehet oldani.
2017. jan. 22. 07:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia ....

Ne haragudj hogy ezzel zavarlak ,de leirnad a tüneteket amiket tapasztaltal ? Mikor kerültél orvoshoz ? Köszi szépen

2017. febr. 5. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves 13.! Én ugyan nem a kérdező vagyok,de nekem is ilyen trombózisom volt 2 éve. Nem lehetett nem észrevenni a trombózist,mert a lábam óriásira duzzadt, vöröses színű lett és nagyon fájt. Mivel egészségügyi dolgozó vagyok tudtam,hogy ez mit jelent,ezért miután észrevettem kb. 1 órán belül az ügyeleten voltam. Neked van valami panaszod? Ne haragudj,hogy én váűlszolok,de lehet,hogy a kérdező nem fogja látni a kérdésedet!
2017. febr. 5. 17:46
 15/15 A kérdező kommentje:

Nekemis hasonlo panaszom volt. Először csak vaslim görcsölt aztan nekem combhajlatom fajt mas napra es izomlaz szerűen fajt a popsim meg derekam is fajt. Pirosodott a labam es égett fajt nagyon alig birtam menni.

Röviden ennyi.

2017. febr. 22. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!