Trombózisom volt, akiknek színtén volt kerdeznem, hogy normalis e hogy ismet picit pirosodik? Többi lent
3 hete kerültem kórházba trombózissal combtőtől kismedencèig terjedt. Mar 1.5 hete itthon vagy,heparin szurit kapok napi ketszer sokkal jobb a labam nem faj nem dagadt szepen megyek igaz még csak keveset. Kerdesem az lenne hogy ma észre vettem hogy jaraskor megint pirosodik a combom picit es terd felett kicsit ég és viszket. Ez normalis trombózis utan? Mitől lehet?baj lehet?
Amugy 2 es kompresszois harisnyat hordok. Nem az egesz labam pirosodik csak terd felet comb középig amig harisnya ér. És fekvésre elmúlik.
Szia ....
Ne haragudj hogy ezzel zavarlak ,de leirnad a tüneteket amiket tapasztaltal ? Mikor kerültél orvoshoz ? Köszi szépen
Nekemis hasonlo panaszom volt. Először csak vaslim görcsölt aztan nekem combhajlatom fajt mas napra es izomlaz szerűen fajt a popsim meg derekam is fajt. Pirosodott a labam es égett fajt nagyon alig birtam menni.
Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!