Lehet trombozisom van?
A lábhajlatomom vastag erek vannak, kamyargosan lefele olyan 5cm megy. De nem fàj semmi, nyomásra sem fáj meg semmi.
Ezt mit jelent? Mitol van?
Sokat sportolok meg egy nap elszivok 1-2 cigit és ennyi. 17éves vagyok. Vagy ez nem is trombozis. Vagy lehet orokoltem?
A trombózis iszonyatosan fáj, lüktet, meleg és piros.
Neked visszered van. Később azzal is lehet gond, műteni szokták.
Nagyon hozzáértő mondhatta. :D Azért az nem úgy van, ahhoz sok mindennek kell történnie. PL. férjem egyik nagymamájának, aki cukorbeteg volt, voltak keringési problémái a lábában. A cukorbetegség miatt. Évekig kezelték, fájt a lába, egyre kevesebbet tudott közlekedni, kimozdulni a lakásból. A rossz keringés miatt elkezdett üszkösödni. Ez után kellett először levágni lábujját, majd pár hónapra rá térdből a lábát. Ott sajnos elvesztette az életkedvét már.
Azért te ettől az egésztől nagyon-nagyon messze vagy ám! Visszeres problémákkal évtizedekig élnek emberek, az én nagymamám pl. amióta eszemet tudtam, igaz kompressziós harisnyát viselt minden nap, de gyakorlatilag az utolsó hetéig önállóan közlekedett és ellátta magát, főzött is. 97 évig élt. ;)
Ha aggaszt a dolog, legokosabb, ha elmégy egy angiológus szakorvoshoz, ő meg fogja mondani, mit tegyél, hogy megelőzz minden nagyobb problémát jó eséllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!