Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elkaptam szerintetek a vírust?

Elkaptam szerintetek a vírust?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam egyik ismerősömmel, 2 puszival köszöntünk, semmi nyálas puszi csak így arcra. Majd utána közölte hogy tegnap egész nap hányt..utána tartottam tőle arra a 10 percre a 2 méter távolságot miután mondta. Hazaértem fertőtlenítővel kezet mostam meg arcot is. Szerintetek elkaptam tőle? Nagyon félek, mert alapból betegségfóbiás vagyok, másrészt kedden lesz a forgalmi vizsgám és nagyon nem szeretnék lebetegedni!!
2017. nov. 25. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen buta,felelőtlen embereket hátba tudnám rúgni..

Megmondom őszintén emiatt nem is vagyok túlzottan puszilkodós.

Egyáltalán nem biztos,hogy elkaptad,ne aggódj.

2017. nov. 25. 17:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Ne is mondd én is legszívesebben felképeltem volna, hogy hogy lehet ennyire felelőtlen, hogy nem törődik a másik egészségével. Reménykedek, hogy nem betegszek le.
2017. nov. 26. 18:47
 3/3 Sidova Csanád válasza:
Ez egy nagyon fontos kérdés ugyanis az egész immunrendszerednek annyi lehet. Egyik ismerősöm ebbe hallt bele, amikor az anyukája adott neki 2 puszit születésnapjara betegen. A felelőtlen anyuka -.- Mai világban mar 2 puszi is halálos lehet, további info : www.nagyonhulyevagyok.com -on talalsz praktikákat hogy ne öljönmeg egy
2017. nov. 27. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!