Elkaptam egy csúnya vírust, köhögés, láz stb, és a fogaim elkezdtek fájni mikor rágok. Miért van ez? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Elkaptam valami vírust, nagyon köhögök, és lázam is volt. Folyamatosan szedek dorithr*cint. Egy napja a a fogaim elkezdtek fájni amikor rágok. Az összes. A nyelvemen már napok ota ott van egy piros folt az egyik oldalon, de nem faj vagy ilyesmi. Es a szam bal oldalan hatul es egy fajdalmas seb szerű valami jelent meg. Ezek összefüggésben lehetnek a vírussal? A fogaim miért fájnak ennyire? Komolyabb bajom is lehet?2016. ápr. 11. 12:23
1/5 anonim válasza:
Szia! Lehet hogy a fogaid azért fájnak, mert az arcüreged is be van gyulladva és az kisugározhat. Menj el orvoshoz ha tudsz, nehogy szövődményed legyen erre már szerintem antibiotikumot fognak adni.
2/5 anonim válasza:
Valószínű ez is a vírustól van, köhögéssel voltál orvosnál?
Üblögess Phlogosollal, a fájdalmas seb lehet afta is, de azt is mutasd meg a háziorvosnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, még nem voltam orvosn holnap megyek, köszönöm a vàlaszokat!
2016. ápr. 11. 17:44
4/5 anonim válasza:
A fogaiddal kapcsolatban ne higyj senkinek se, mert akik itt vannak mind orvosnak hiszik magukat és közben a hátsótájam okosabb náluk. Nekem is azt mondták, hogy semmi köze a fogaimhoz a láznak stb., de igen is van. Ha lázas vagy olyankor a fogaid rettenetesen fájnak tudom :) Ha elmúlik a láz, akkor még kb. 2 napig fog fájni és utána elmúlik. Ha 1 hét múlva is nagyon fáj akkor fordulj fogorvoshoz, mert akkor lehet alapja a gyulladásoknak és a többi betegségnek, de addig csak egy sima láz utáni gyengeségről van szó :)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszodat :) ! Holnap megyek orvoshoz, mert valoszinuleg rament a gyulladas. De Azt is mondták nekem, hogy lehet íny gyulladas is.
2016. ápr. 11. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!