A tüdőgyulladásnál a száraz vagy hurutos köhögés a jellemző?
Figyelt kérdés
erősen, hurutosan köhögök, és elég hangos is vagyok. félek hogy nem-e tüdőgyulladás, ma megyek orvoshoz:/2017. nov. 6. 11:33
1/5 anonim válasza:
száraz köhögés, nagyon magas láz, mintha összeesnél, sápadtság, rosszullét, mellkasi és hátfájdalom
Ez csak egy megfázâs, utána két hétig én is nakacsul köhögök.
3/5 anonim válasza:
Nekem mindig szárazzal kezdődött (légúti allergia miatt évente többször is volt tüdőgyuszim), aztán amikor már kifelé mentem belőle, hurutossá vált. A jellemező tünete egyébként ahogy az első is írja, a melkasi fájdalom, ez kisebb terhelésre (mész 3-400 métert) már jelentkezik.
4/5 anonim válasza:
Nekem áprilisban volt. Lábon hordtam ki, mert először nem is gyanakodtam rá. Meghát a szüleim, hogy ne hiányozzak.
Száraz köhögésem volt először.
Két hét kórhàz lett, mert végig 40-41 volt a lázam.
5/5 A kérdező kommentje:
koszi a kommenteket! ma voltam orvosnal eleg sok gyogyszert kaptam.. de nincs tudogyulladasom. mennek a zold mancsok
2017. nov. 6. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!