Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Köhöghetek fel vért attól,...

MarkXXD kérdése:

Köhöghetek fel vért attól, hogy túl erősen köhögök?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és egy hete, másfél körülbelül, hogy megfáztam. Torokfájással kezdődött, és amikor annak vége lett, akkor elkezdtem köhögni. Valami mindig irritálta a torkomat, és slejmet köhögtem fel. Viszont 2 alkalommal amióta elkezdődött a köhögés, vért is köhögtem fel, de csak akkor amikor nagyon erősen köhögtem és próbáltam kierőszakolni a nyálkát magamból. Ez ezelőtt az életembe soha nem történt meg, vagy nem emlékszek rá, de abban biztos vagyok, hogy az elmúlt 5 évbe ilyen nem volt.

2017. okt. 21. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Megsérült a fal, szál... óvatosan...
2017. okt. 21. 20:16
 2/2 A kérdező kommentje:
OKé, mostantól nem próbálom kierőltetni magamból, mert akkor úgy látszik ez lesz, köszönöm. Csak annyira idegesitett ez, hogy már saját kézbe akartam venni a dolgot ahelyett, hogy hagytam volna a testemet elrendezni ezt az egészet.
2017. okt. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!