Mitől köhöghetek vért reggelente? 17/F
Amitől szerintem van:
- Hörgés (metál zene miatt, de már nem csinálom, legutóbb pár napja gyakoroltam de felhagyok vele mert erős a gyanúm hogy emiatt van)
- Esetleg reflux(?)
A refluxot érezném komolyabban is nem? Gondolom marná össze vissza a torkomat és fája meg égne. A lényeg az, hogy a nyállal keveredve hol barnás hol sötétvörös vér szokott lenni. Ezt innen "kaparom fel".
Azt hozzáteszem hogy hörgéskor innen képzem a hangot. Lehet hogy ezzel hangszálsérüléseket okozok vagy elpattannak hajszálerek? De miért csak akkor van ez ha fekszem? Mert ma éjjel egész végig csak tévéztem nem tudtam aludni és mikor félrenyeltem elkezdtem köhögni akkor éreztem azt a rohadt émelyítő véres ízt. Nehézkesen felkotortam és tényleg véres volt. De volt már hogy több is jött.
NAGYON MEGKÖSZÖNÖM ha senki nem okít ki hanem tanácsot ad. Tudom hogy hülyeség a death metal vokál, elismerem, kérek mindenkit hagyjon ezzel!
Ugye nem gondoltad komolyan hogy egy rakás idegenre, aki nem is látott jobban hallgatsz mint az orvosodra? Akkor nem csak a vérköhögéssel van baj.
Ha ez a vérköhögés továbbra is fennáll, sürgősen menj vissza az orvosodhoz, ugyanis komoly baj jele lehet.
Az eneklessel mindenkepp hagyj fel! Legalabbis ezzel a mufajjal.
Remelhetoleg csak megeroltetted a hangszaladat es magatol elmulik.
De a ver felkohogese nagyon komoly, halalos betegseg tunete is lehet! Ezert javaslom, h mindenkepp, azonnal fordulj orvoshoz! Foleg, h ugy irod, reggelente. Ami arra enged kovetkeztetni, h ez mar fennall egy jo ideje.
Hat ez van :)
Jobb nem eroltetni.
De ha nem mulik el, menj dokihoz kerlek.
Szia egyszerű
Nem bírja a hangszálad és megsérül vagy megszakad hagyd abba ezt a zene fajtát és pihentesd le van terhelve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!