A baratnom nagyon kohog, eleg durvan es fel hogy ez rakot jelenthet. Mennyi az eselye?
Figyelt kérdés
14 eves, keveset cigizett ezen a nyaron..azt mondta nekem hogy durvan kohog es nagyon meg van ijedve hogy esetleg rakos lehet. nemreg latott egy filmet egy rakos lannyal akinek szinten ez volt a tunete s ezert gondolja o is ezt. szerintem ez nem feltetlenul rakot jelent, de esetleg aki mar volt ilyen helyezetben leirhatna hogy hogyan cselekedett, mi tortent. mas tunet nincsen. kb fel evvel ezelott par napig vert kopott, nem kapott levegot es mellkasi fajdalmai voltak. de ez csap 3 4 napig, max. 1 hetig, utana tobbet ez nem jelentkezett nala. orvoshoz egyelore nem akar menni.2017. okt. 5. 18:38
1/4 anonim válasza:
Komolyan! A mai 14 évesek ennyire ostobák?? Néz egy rákos filmet, és rögtön felállítja a saját diagnózist, hogy rákos?
Ha annyira buta, hogy orvoshoz nem megy akkor meg is érdemli, hogy parázik. Menjen el orvoshoz aki ír fel neki antibiotikumot a náthájára vagy esetleges tüdőgyulladására.
2/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszod de azert nem muszaj ennyire ideges lenni:))
2017. okt. 5. 18:53
3/4 szamo77db válasza:
Szerintem sok ember fél a ráktól, aztán kiderül, hogy szó sincs ilyen súlyos betegségről! Mondjuk cigizni nem kéne.
4/4 anonim válasza:
Simán lehet a cigizéstől, de lehet valamilyen enyhe gyulladása is. Azt, hogy rákos volna, csak orvos tudja megmondani,ő is többféle vizsgálat után (rtg,vagy ct, vérképvizsgálat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!