Be szeretném magamat oltatni influenza ellen, hogy kell?
Figyelt kérdés
Hogyan zajlik egy influenza elleni védőoltás? Csak időpontot kérünk az orvoshoz, odamegyek és ennyi? Vagy nekem kell megvenni a cuccot amit odaviszek az orvoshoz? Több oltóanyag is van influenza ellen vagy hogy van ez az egész mert nem értek hozzá... válaszokat köszönöm. Ha az számít valamit 16 vagyok család többi tagjának fogalma sincs az egészről....2017. okt. 23. 13:14
1/6 anonim válasza:
Elmész a háziorvoshoz, és ő mindent elmond.
Egyébként nálam úgy ment tavaly, hogy odamentem, elmondtam, megkérdezte, hogy az olcsóbb vagy drágább vakcinát akarom-e (a drágább is olcsó volt), átmentem a gyógyszertárba kiváltani, visszavittem, beadták.
Az idei vakcina viszont tudomásom szerint még nincs kint, november elején jön. Akkor én is beolttatom magam ismét.
2/6 Unikornispata válasza:
Remélem tudatában vagytok a kockázatoknak is.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi 1.
2. mi bajom lehet tőle?
2017. okt. 23. 13:30
4/6 anonim válasza:
Ne tedd. Tedd jóvá az immunitásod és nem lesz problémád.
5/6 anonim válasza:
"Tedd jóvá az immunitásod"
Igen, erre szolgál a védőoltás.
6/6 Unikornispata válasza:
[link] A jó kis mellékhatások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!