Meg tudná nekem valaki röviden fogalmazni, hogy mik tartoznak az I. kategóriás felmentésbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok, epilepsziás vagyok, és az érdekelne, hogy pontosan mik is tartoznak az I. fokú testnevelés alóli felmentésbe. A tesi tanárom ma azt mondta, ő csak azért nem hajt meg engem annyira a futásban, mert fel vagyok mentve (wtf xd), de nem értettem miért. Ahogy tudom, ez nem tartozik bele. Előre is köszi a válaszokat! 16/L2017. okt. 6. 17:32
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem lehet röviden megfogalmazni, amit egy 46 oldalas dokumentum ír le: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom megérteni 😂
2017. okt. 8. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!