Hogyan győzhetném meg a kezelőorvosomat?
Figyelt kérdés
Gyógyíthatatlan betegségem van, mégis találtam egy alternatív megoldást amivel meggyógyulhatnék. A kezelőorvosom azonban nem adja meg hozzá az orvosi javaslatot, mert ő csak a gyógyszeres kezelésben bízik. Anélkül pedig nem vehetem meg. Eddig nem találtam privát tüdőgyógyászt, akihez esetleg fordulhatnék. Muszáj nekem idő előtt meghalnom az orvosom ellenállása miatt?2017. szept. 19. 20:20
2/2 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ezt terjeszteni, mert egy megosztó dologról van szó. Sokan ellenzik, pedig ez az egyetlen gyógymód. Az orvosok minden esetre inkább ellenzik, mint támogatják. Persze nem az ő életükről van szó. Alaposan utána jártam. Magyarországon nem kapható.
2017. szept. 20. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!