Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szivroham vagy pánik betegseg?

Ferdináánd kérdése:

Szivroham vagy pánik betegseg?

Figyelt kérdés

Kb 6-7 hete vagyok rosszul neha jon ram heves szivdobogas izomrangas izzadas szedules stb orvos vett vert,oxigenteszt es rkg

Minden rendbe talalt azt mondta panikbeteg vagyok

De ez 3 hete volt es azota is neha rosszul vagyok most ol olvastam neten ezt irtak"Mellkasi fájdalom, légszomj, szédülés, izomgyengeség és öngyilkossági gondolatok. Ezek szívrohamot, stroke-ot vagy közeledő öngyilkossági kísérletet jelezhetnek előre."

Most olyan rosszul vagyok eltudnek ajulni kb

Segitsetek kerlek

Bocsi az ekezetek kihagyasaert

2017. szept. 13. 12:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hat igen enis 21 eves eddig makkegeseges srac voltam

Amugy nem a kardiologus mondta hanem a hazi orvos de ott egybol bekent ekgt felcsattintotta utanna oxigen teszt aztan vernyomas

Aztmondta panikbetegseg de az ember szerintem reakciobol is ha hirtelen valtozik az eronlete kedve szervezete akkor rosszra gondol de rendben megprobalom!;)

2017. szept. 13. 17:39
 12/12 anonim ***** válasza:
azota hogy vagy? huszas eveim elejen nekem is volt ilyen, egy ejszaka nagyon erosen beszurt a szivem, akkor nagyon bepanikoltam, es onnantol egy fel evig tartott a remalom, minden nap halalfelelemmel keltem es fekudtem, szurkalt a szivem, nyomott a mellkasom, 23 evesen anyukamnak sirtam, hogy nem akarok meghalni. Es hiaba mondta az orvos, hogy psziches, es semmilyen szervi bajom nincs, egyszeruen nem tudtam elhinni, mert ereztem, hogy igenis a szivem az, es nem tudtam elkepzelni, hogy a tudatom hogyan tudna konkret testi tunetet produkalni. Nagyon rossz volt az az idoszak, a halalfelelemnel nincs rosszabb. De aztan kb fel ev utan elmult. Es azota is elek, mar 29eves vagyok :) szoval tenyleg psziches volt. Egyebkent kisse hipochonder es panikbeteg vagyok azota is, sokmindenem szokott fajni idoszakosan, amikkel mindig bediagnosztizalok magamnak valamilyen sulyos betegseget. Termeszetesen nem direkt vagy elvezetbol csinalom, eleg nehez ezzel igy elni.
2017. nov. 20. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!