Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fájhat a gyomorszájam...

Mitől fájhat a gyomorszájam már vagy 1 honapja?

Figyelt kérdés

Van időpont orvoshoz.

Nem hiszem hogy refluxos vagyok mert nem jön vissza semmi . De akkor miért fáj a gyomorszájam fele ?

2017. szept. 5. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehetsz attól refluxos, hogy nem jön vissza semmi. Nekem is van refluxom, ettől függetlenül soha nem volt savas felböfögésem, gyomorégésem és gyomorszáj tájéki fájdalmam annál inkább emellett, számos más tünettel együtt.

Illetve epeköveid is simán lehetnek, abban is volt részem, akkor is a gyomorszájnál görcsöltem állandóan. Illetve IBS-em is van, amikor azt diagnosztizálták, szintén a gyomorszájnál éreztem fájdalmat.

Szóval sok minden lehet. Más dolgok is, amit fentebb leírtam. De majd az orvos megmondja.

2017. szept. 5. 11:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Fekély is fájhat ott.
2017. szept. 5. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!