Nem zár jól a gyomorszájam, refluxom van. Gyógyszert szedek, javulnak is a panaszok, de a csuklás-böfögés nem marad abba már másfél hónapja. Mikor múlik el?
Szia, hogy vagy? Én már 6 hónapja böfögök. Valószínű refluxos vagyok. Szerintem gyomorhurutom lehet. Nem merek elmenni gasztroenteorológiára. Nem lehet, hogy a reflux csak egy tünet és nem is a betegség? Olvastam, hogy a gyomorhurut tünete a böfögés. A böfögéstől meg állandóan nyitva a gyomorszáj (hasűri nyomás), és ezért következmény a reflux. Ez utóbbi biztosan van nekem, mert 9 hónapja köhögök, és erre jött rá a böfögés.
Neked elmúlt a büfögés? Meggyógyultál a refluxból?
Állítólag a helicobactérium okozza a gyomorhurutot, de csak ha felborul a gyomor belső egyensúlya, pl. egy antibiotikumkúra után. Úgyhogy félek attól, ha kiirtják is a helicobactériumot, magát az okot nem szüntetik meg. Ha az egész az antibiotikomok miatt lett nálam, most szedjek be még egy adagot? Nem tudom, de én már lassan nem tudok így élni. Állandó hörghurut, böfögés, nagyon elkeseredtem.
Köszönöm ha válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!