Állandó köhögés inger már 5 hónapja mitől?
Figyelt kérdés
Szoval voltam orvosnal ott nem allapitottak meg semmi fele elvaltozast vagy betegseget.
Tudoszuresen tiszta minden.
Fuju teszt tiszta jol sikerult
Sportolok szoval nem fulladok
Most kulfoldon vagyok de it sem mult el a kohoges. Neha be is rekedek de inkabb valadek jon fel
Nem dohanyzom.
Valami megoldas?
2017. aug. 22. 05:55
1/7 A kérdező kommentje:
Napkozne kohogok es este is
Alvasnal nem kohogok es nem kelek fel.
Elotte ket honapig jartam orvoshoz de nem tudtak mi a bajom...
Azt momdtak allergia meg a pesti levego.
Amikor ki ertem kulfoldre egy idore elmult a kohoges de most kb 1.5 honapja ujbol kezdodott
2017. aug. 22. 05:59
2/7 anonim válasza:
Nem vagy refluxos? Én attól voltam állandóan rekedt, váladékot is köhögtem fel.
3/7 A kérdező kommentje:
Honnet tudom a refluxot?
Nem eg a gyomrom
Alt a legkonditol kohogok sokkal tobbet
2017. aug. 22. 07:25
4/7 anonim válasza:
Azt csak vizsgálattal, de ha légkondi miatt van, akkor más lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
Egy ideig elmult de most ujra elojott ..
2017. aug. 22. 10:33
6/7 anonim válasza:
Üdv a klubban. 5 éven keresztül jártam ez miatt orvosokhoz. Németországban is kivizsgáltak, gondoltam itt jutunk majd valamire, de egyáltalán semmi. Senkinek semmi fogalma, hogy miért köhögök. Már természetgyógyásznál is voltam... Komolyan kipróbáltam mindent, de semmi eredmény. Remélem te több sikerrel jársz.
7/7 anonim válasza:
Dohányzás. Gyomorsav. Reflux okozhatja. Még akkor is hogyha nincs más tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!