Hasi műtétre kell mennem. Azt mondták, hogy műtét előtt meztelenre kell vetkőznöm, kapok beöntést, meg injekciót a fenekembe. Ezekből valamit el lehetne kerülni? 19f
Figyelt kérdés
2017. aug. 29. 16:35
1/5 anonim válasza:
Nem. Ez mind szükséges a műtét előtt.
2/5 A kérdező kommentje:
A meztelenség nem zavar, mert a kórházban nem rég zuhanyoztam, persze nem egyedül hanem hat férfival együtt. Volt amelyik férfi megnézte arasznyi dákóm, meg gömbölyű fehér seggem, de nem zavart.
Az injekcióban azt mondták, hogy nyugattó lesz. Elfogadom, odatartom meztelen fenekem szúrás feszülés, de pár perc múlva ellazulok megnyugszom.
A beöntés hogyan történik?
2017. aug. 29. 17:02
3/5 anonim válasza:
Egy kis csövet dugnak fel a fenekedbe és lassan folyékony anyagot töltenek be. Olyan érzésed lesz, mint amikor nagydolgoznod kell majd. Semmi fájdalmas nincs benne csak a kellemetlenség az érzéssel, hogy kakkantani kell.
4/5 A kérdező kommentje:
Még este történt, hogy egy doki bejött a kórterembe, én egy szál fürdőköpenybe voltam, és azt mondta, hogy rektális vizsgálatot végez. Ágyra kellett könyökölni, és felhajtani a fürdőköpenyt. Ánuszomba nyúlt ujja körbejárt pár pillanat volt.
Ez szükséges?
2017. aug. 30. 01:08
5/5 anonim válasza:
Nincs olyan állapotban az EÜ rendszer, hogy felesleges vizsgálatokat csinálgassanak. Igen, valószínű minden szükséges. Miért műtenek amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!