Műtét előtt le szokták vetkeztetni meztelenre a beteget?
Figyelt kérdés
Nekem a talpamat fogják műteni, de rendes műtét lesz, el is altatnak. Ilyenkor is teljesen levetkőztetik az embert?2012. aug. 6. 14:38
1/6 anonim válasza:
Még a micsodádról is le fogják nyírni a szőrt.
2/6 anonim válasza:
Nem teljesen vetkőztetnek le. Gondolom csak nadrág cipő esetleg zokni. /de azt ilyenkor nem hiszem hogy hordasz/
3/6 anonim válasza:
Első csak humorizált..... Át kell öltözni a műtő előtt, mert abban nem mehetsz be, amiben a kórteremben vagy. Egyedül fogod megoldani, nem vetkőztet senki, az altatás a műtőben kezdődik.
4/6 anonim válasza:
A kórteremben levetkőzöl meztelenre, felveszed a kórházi hátulkötős ruhát. Betolnak a műtőbe, altatnak, műtetenek, felébredsz, örülsz. Mindent le kell vetni, nyakláncot karórát, fülbevalót, műfogsort is ki kell tenni a műtét idejére!!!
5/6 anonim válasza:
Ja és semmi fém nem maradhat, mert ha esetleg újra kellne éleszteni ott csúnyán megég a bőr, ahol fémmel érintkezik: piercing, fülbevaló stb...
6/6 anonim válasza:
Én már túl vagyok pár műtéten, nálam úgy működött, hogy műtét előtt a kórteremben hálóingre kellett átöltözni, onnan eltoltak az előkészítőbe, ahol az infúziós tűt is bekötik és ott kellett meztelenre nekem levetkőzni és betakartak egy lepedőbe és úgy toltak be a műtőbe. De gondolom, ha valaki magatehetetlen, akkor úgy vetkőztetik, de aki nem, az maga vetkőzik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!