Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Már három hónapja ótvarral...

Már három hónapja ótvarral küzdök, tudnátok segíteni pár tanáccsal?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, mivel már hetedik alkal o mmal jött ki rajtam. Mondig megjelenik egy, az elmúlik,és jön egy újabb.Voltam vele orvosnál, elsőnek csak egy Fucidin nevű kenőcsöt írt fel. Azzal kenegettem mikor kijött, majd amikor már az ötödik alkalommal előjött visszamentem. Írt fel antibiotikumot, ami a múlthéten fogyott el, és most megint kijött rajtam. Teljesen tanácstalan vagyok, az ágyneműm magas hőfokon mosom, vasalom, a kezem fertőtlenítem, a telefonom is fertőtlenítem.Már nagyon ki vagyok tőle, mert mindig az arcomon jön ki. Ti mit tennétek, volt már hasonló gondotok? Tudtok tanácsot adni hogy hogyan és movel tudnék a környezetemben mindent lefertőtleníteni?

2017. aug. 10. 13:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Valaki visszafertőz
2017. aug. 10. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!