Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem múló ótvarral lehet...

Nem múló ótvarral lehet valamit kezdeni?

Figyelt kérdés

Már körülbelül 3 hónapja van ótvar az arcomon, körülbelül 3 hét után mentem el vele háziorvoshoz, aki antibiotikum kúra mellé krémet is felírt rá. Ez "majdnem" hatásos volt, azaz a végére, mikor elfogyott a kenőcsöm maradt 1-2 gyenge pörk. Azóta látott már két bőrgyógyász is, ha jól számolom épp a negyedik fajta kenőcsöm fogy el, viszont minden egyes alkalommal ez lett a vége. Most épp tegnap reggel jött ki vagy 5, elég csúnyán levedző, holott előtte nap már szinte teljesen megszűntnek hittem (de még kezeltem!).

Az orvosok válasza, hogy "ennek már rég el kellett volna múlnia". Járt valaki ilyen cipőben?

2013. júl. 9. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
2013. júl. 9. 16:06
 2/3 A kérdező kommentje:
1: Most ezt nem tudom miért linkelted. Természetesen nem vagyok herioinos, sem hiv fertőzött.
2013. júl. 9. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát oka van hogy kijött. Én szerintem ugyan amiatt nem múlik el ami miatt a betegségek nem szoktak. Ami nem más mint az hogy gyenge az immunrendszered.

Vegyél immunerősítőt, meg C-vitamint, Azt szedegesd minden nap. Van olyan hogy ezüstkoloid(hogyírják?), az gomba és vírusölő hatású. És nagyon jó!

Szerintem hagyd abba a krémet, és az antibiotikumot úgy egy hónapra és a szervezeted erősítsd, mert lehet hogy épp az a baj :) Ha meg nem akkor keresgélj neten olyan gyógyszert ótvarra amire sokan írták hogy jó!

2013. júl. 9. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!