Magas amalgám töméssel mit tud kezdeni a fogorvos?
Figyelt kérdés
1 hete tömték a fogamat és azóta harapásra eléggé fáj. Nemcsak az a fog hanem felette és a mellette lévő is. És nagyon érzékeny a hidegre is.2013. júl. 8. 22:56
1/10 anonim válasza:
Leköszörüli. Am tömés után nem kérte, hogy próbaharapj? Csak h hozzáér e vmihez, fura e. Nem valamire csak h összecsukod a szád, szúrja e a nyelved blabla? De lecsiszolja ami zavar.
2/10 anonim válasza:
Menj vissza a fogdokihoz. Nekem is 1x kicsit magasabb lett a tömés, csak én visszamentem mert zavart. Azt mondta a doki hogy jó hogy visszamentem, mert nagyon csúnya gyulladást tud ez okozni...
3/10 acelsziv válasza:
Még tömnek amalgámmal? Jesszus.
4/10 anonim válasza:
Igen tömnek, sőt egyik ismerősömnek múltkor amalgámot ajánlott a doki fehér tömés helyett, mivel az sokkal tartósabb... A fehér tömésnek rosszabb a falállóssága.
5/10 acelsziv válasza:
Az amalgám meg iszonyat mérgező.
6/10 anonim válasza:
Így van, de még senki nem kapott tőle higanymérgezést. Nekem is van, még én sem haltam bele.
7/10 A kérdező kommentje:
És ez e lecsiszolás fájdalmas?
2013. júl. 9. 01:19
8/10 anonim válasza:
Kellemetlenebb mint azonnal tömés után, de nem fájdalmas. Viszont ha kell, ad érzéstelenítőt. Lehet azt kérni, nem csak húzáshoz.
10/10 anonim válasza:
Csak tájékoztatásképpen mondom Acélszívnek, hogy a fehér tömés pedig Biszfenol-A-t tartalmaz, aminek a következő káros hatásai vannak:
- Rákos megbetegedések (különösen az ivarszervekben)
- Cukorbetegség
- Hormonális és pajzsmirigy zavarok
- Szívbetegség
- Asztma
- Szexuális zavarok
- Agyműködési zavarok
- Viselkedési zavarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!