Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Magas amalgám töméssel mit...

Magas amalgám töméssel mit tud kezdeni a fogorvos?

Figyelt kérdés
1 hete tömték a fogamat és azóta harapásra eléggé fáj. Nemcsak az a fog hanem felette és a mellette lévő is. És nagyon érzékeny a hidegre is.

2013. júl. 8. 22:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Leköszörüli. Am tömés után nem kérte, hogy próbaharapj? Csak h hozzáér e vmihez, fura e. Nem valamire csak h összecsukod a szád, szúrja e a nyelved blabla? De lecsiszolja ami zavar.
2013. júl. 8. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Menj vissza a fogdokihoz. Nekem is 1x kicsit magasabb lett a tömés, csak én visszamentem mert zavart. Azt mondta a doki hogy jó hogy visszamentem, mert nagyon csúnya gyulladást tud ez okozni...
2013. júl. 8. 23:16
 3/10 acelsziv ***** válasza:
Még tömnek amalgámmal? Jesszus.
2013. júl. 8. 23:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen tömnek, sőt egyik ismerősömnek múltkor amalgámot ajánlott a doki fehér tömés helyett, mivel az sokkal tartósabb... A fehér tömésnek rosszabb a falállóssága.
2013. júl. 8. 23:22
 5/10 acelsziv ***** válasza:
Az amalgám meg iszonyat mérgező.
2013. júl. 8. 23:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Így van, de még senki nem kapott tőle higanymérgezést. Nekem is van, még én sem haltam bele.
2013. júl. 8. 23:35
 7/10 A kérdező kommentje:
És ez e lecsiszolás fájdalmas?
2013. júl. 9. 01:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Kellemetlenebb mint azonnal tömés után, de nem fájdalmas. Viszont ha kell, ad érzéstelenítőt. Lehet azt kérni, nem csak húzáshoz.
2013. júl. 9. 02:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fáj.
2013. júl. 9. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak tájékoztatásképpen mondom Acélszívnek, hogy a fehér tömés pedig Biszfenol-A-t tartalmaz, aminek a következő káros hatásai vannak:

- Rákos megbetegedések (különösen az ivarszervekben)

- Cukorbetegség

- Hormonális és pajzsmirigy zavarok

- Szívbetegség

- Asztma

- Szexuális zavarok

- Agyműködési zavarok

- Viselkedési zavarok

2013. júl. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!