Lehetséges, hogy fizetni kell a fehér tömésért?
Gyökérkezelést csinál a fogorovosom, ha minden igaz két hét múlva véglegesen be tudja tömni. Gondoltam megkérdem kell-e majd valamit fizetnem, és azt mondta, hogy a sima amalgám tömés ingyenes, a fehér tömésért 5000Ft-ot kell fizetnem.
Csak azért furcsállom a dolgot, mert egy éve, amikor ugyanezt a fogamat csinálta egy másik doki(akkor még ahhoz tartoztam), az alapból fehér tömést használt ingyen, és csak valami UV fényre keményedő hosszantartó tömésért kellett volna fizetni.
Ez nekem szemből nézve jobbra a negyedik, nem tudom mi a hivatalos neve. Tehát az első elő zápfog. Itt néztem: [link]
Csak akkor miért nem kellett egy éve fizetnem érte?
Azért nem fizettél, mert vannak rendelők, ahol már nem használnak amalgámot, ott bármelyik fogba ingyenes a fehér tömés.
Viszont ahol használnak, ott különbözeti árat kell fizetned abban az esetben, ha őrlőfogba szeretnél fehér tömést.
Értem, köszönöm a válaszaitokat!
(Ennyi erővel amúgy minden fogorvos helyében becuccolnék a polcra egy kis amalgámot és akkor mindenkitől tudok pénzt kérni a fehérért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!