Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Állandó farkas éhség mitől lehet?

Állandó farkas éhség mitől lehet?

Figyelt kérdés

Ha eszek utána 1-2 órával megint éhes leszek és általában valami édeset kívánok..Pl.ma reggelire annyira éhes voltam,hogy 3 zsömlét ettem meg és még így is éhes maradtam!?Amikor suli volt akkor a 7.óra után (ebédeltem már addigra mindig) remegett a kezem, rosszul voltam.Az utóbbi időben fáradékony vagyok,többet is iszok(mondjuk ez a meleg miatt van),a családban van több cukorbeteg is sajnos.Én még télen voltam terheléses cukor vizsgálaton ahol teljesen jó értékeket kaptam.Egyébként vékony vagyok.Fél év alatt kialakulhatott esetleg a cukorbetegség nálam vagy teljesen más miatt vagyok szinte állandóan éhes?

Köszönöm 16/L

2017. júl. 24. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Náalm is ez a helyzet csak én 25 éves vagyok. Én arra tudok gondolni hogy nem szívódik fel rendesen a tápanyag. Mert én hízni se tudok.
2017. júl. 24. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát az úgy van, farkas koma, hogy ha nem elég értékes tápanyagokban az ennivalód, akkor a szervezet jelez, hogy hiányzik valami vitamin, ásványi só.

3 zsömle=üres kalória. Pl. ha ettél volna egy főtt tojást, 3 zsemle helyett, lehet, hogy nem éheztél volna meg olyan hamar.

2017. júl. 24. 13:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Azt elfelejtettem írni,hogy ugyan kis súlyú és vékony vagyok,de mostanában elkezdtem egy "kis úszó gumit növeszteni"

2017. júl. 24. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:

A zsemlébe ha teszel egy szelet szalámit meg egy kis zöldséget, akkor már annak lesz tápértéke.

De én 16 éves koromban kétszer ennyit ettem. Egy fejlődő szervezetnek szüksége van a tápláló kajára.

2017. júl. 24. 14:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm

De nem magába ettem a zsömlét, szendvicsként ettem :)

2017. júl. 24. 17:28
 6/7 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha felkeresel egy cukorbeteg családtagot aki tűcsere után szívesen megméri a cukrod. :)
2017. júl. 25. 20:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. júl. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!