Légkondi ellen hogyan védekezhetnék?
Még egy hónapot kell dolgoznom olyan helyen, ahol durván megy a légkondi..egy hete egy hétvégén át tartó nagyon magas lázam volt. Azóta éjszakánként 38-39re még mindig felmegy, görcsölnek az izmaim, gyenge vagyok, és gyógyszereken élek. Orvos nem tudott mit mondani, immunerősítőt javasolt és a légkondicionált helyiség elhagyását.. Az ízületeim is megviseli, erre táplálékkiegészítőt szedek, már jobb. Hosszú nadrágban, zokniban, zárt cipőben dolgozom, figyelek rá, hogy ne fázzak.
Sajnos nem tehetem meg, hogy ott hagyjam a munkát, nagy szükségem van a pénzre.
Hátha nektek van valami tippetek..előre is köszönöm!
22L
Tudom, hogy a pénz nagy úr! De hidd el az egészség is. Vagy ennyire érzékeny vagy a légkondira, vagy egyszerűen nincs jól kitakarítva és esetleg valami fertőzést (légionárius?) kaptál tőle.
Tudom, hogy nem teljes összeg, de menj el betegállományba arra az egy hónapra. Kirúgni alatta nem tudnak, tehát valamennyi bevételed lesz és ki tudod magad kúrálni.
Nincs más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!