Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Láb gombám van hogyan kezeljem?

Láb gombám van hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Sziasztok valoszinuleg labgumbam van birasztoan viszket a talpanal es eg es csak este jon elo peobaétam mar ecetes vizet probaltam mar domestosos vizet azt az orvos aszisztense mondta borzadztoo egy etteremben voltam ott dolgoztsm zart cipobem lehetett most meg itt szenvedek segitsrtek nem birom ezt a kinzo erzest koszi elore is 18/L

2017. júl. 14. 00:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Helyes írasert bocsi tabon vagyok meg mar most meg ahozz sincs kedvem borzasztoan erzem magam :(((((
2017. júl. 14. 00:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Canesten kenőcs nekem mindig segített. De a csiperkéből egébként finom pörkölt készül. Lehet, hogy tényleg az étteremből szerezted.
2017. júl. 14. 00:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Kend be lábgomba elleni porral nekem az vált be a domestos nem arra való de ha tüneti kezelés kell most akkor betadine val kend be az segít mivel gomba ellenes készítmény..
2017. júl. 14. 00:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Ui elfelejtettem írni elötte mosd meg a lábad..

Előző voltam...

2017. júl. 14. 00:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Hehe jott nevettem a vicceden xdd rendben koszonom veszek is holnap remelem utana aba maraf ez nagyon borzadzto erzes es undorito :( en is furcsaltam h domestos de na mind1
2017. júl. 14. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Gyöngyvirágom, a lábgomba kicsit több odafigyelést igényel, mint hogy kenegessük. Próbálj itt utánaolvasni.

[link]

2017. júl. 14. 05:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszii gyongyvirag xdd hat gondolom nem igenytelensegbol tortent dajnos ez a rohat munka helyen nem lehettem szandalba utalom amugy is a cipoket most gettwm ra canestent amit a gyogxszer gyarban ajanlotal remelem minden ujra a regi lesz :(
2017. júl. 14. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!