Fáj a torkom, ha nyelek, illetve lázas is vagyok (kb.39 celsius-fok). Elôsszor a kistesóm majd édesanyám, aztán pedig én kaptam el. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát fàj ha nyelek/iszok/eszek, érdemes ilyenkor nyelni?
Ugye lázas vagyok. Takarózzak-e be vagy ne?
Ez a 3. nap. Holnap fogok orvoshoz menni, ha nem múlik el.
Mit ajánlanátok? Mentolos negrót szopogatok, de nem különösebben hasznàl. Alkoholt nem fogok inni.
Előrre is köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 25. 08:29
1/3 anonim válasza:
Bakteriális torokgyulladásod van. Az jár magas lázzal. Mindenféleképpen orvoshoz kell menned, aki antibiotikumot ír majd fel neked. Ha lázas vagy, ne takarózz be. Próbálj meg jó erősre főzött kamillateával gargarizálni addig, ameddig orvoshoz nem jutsz el.
2/3 anonim válasza:
A "kb.39 celsius-fok" csak 'kb. láz'!
Tedd azt, amit felsoroltjaid tettek, hogy kilábaljanak belőle.
3/3 anonim válasza:
Sós vízzel gargalizálj holnapig, míg orvoshoz nem mész, ez jó a torokfájásra. Lázra ebben a hőségben jól eshet egy alig langyos vizes fürdő, az kicsit lehűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!