Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pszichopata lehetek?

Pszichopata lehetek?

Figyelt kérdés
Szeretem a vér látványát, olyanokat nézek néha amiket késöbb megbánok, de kíváncsi vagyok, és csak utána érzem rosszul magam. Pl kutyaviadalok, véres dolgok pl: fejbelőtt ember, fébeszakadt ember stb. Ha az életben látok ilyet akkor rosszul érzem magam, de ha videón, akkor sokszor élvezem , és félek egyaránt.
2017. jún. 9. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kíváncsi vagy. A pszichopatasághoz az agyadnak egy jelentős része kell elváltozzon ami az empátiáért és ehhez kapcsolódó érzésekért felelős
2017. jún. 9. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, egy pszichopata nem bánja meg, és nem csak nézi, hanem arra vágyik, hogy ezeket ő is csinálja (pl. emberölés). És általában nem is csak vágyik, hanem meg is csinálja, mert nem érdekli mások véleménye, és tetteinek következménye.
2017. jún. 9. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, de keress értelmesebb elfoglaltságot, mert idővel ez közönyhöz és érzéketlenséghez vezet.
2017. jún. 10. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!