Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Túl sok stressz ért?

Túl sok stressz ért?

Figyelt kérdés

Pánikbeteg voltam 1 évig,szépen el is múlt,aztán 2015 nyarától nem volt semmi.

16 decemberében viszont életemben először tapasztaltam meg milyen elveszíteni valakit (mamám hunyt el) és kezdtem visszaesni a pánikbetegségbe,4 hónapon keresztül nem bírtam kiheverni (közben egy hónap se telt el és megtörtént a veronai tragédia ami nagyon nagy nyomot hagyott bennem)és mire kezdtem kilábalni a dolgokból,visszanyertem az élniakarásomat megtörtént megint egy hatalmas tragédia.

Évf.társam aki egyben nagyon jó haverom volt öngyilkos lett szörnyű körülmények között.Sajnos ez 1 vagy másfél hónapos sztori de nem bírom feldolgozni és nagyon nagyon furdal a lelkiismeretem amiért nem figyeltünk rá jobban.

Most már nem bírom,ez túl sok nekem és ugyanolyan beteges lettem mint 2 éve.

2017. máj. 23. 16:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Konkrét arra akartam kilyukadni hogy a sok gond miatt eshettem vissza?
2017. máj. 23. 16:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Halálfélelmem is van,ezt kihagytam
2017. máj. 23. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyilván igen ezek miatt van, sajnos igazán jó ellenszer nincs, én pl kirándulok, biciklizem amikor csak tehetem, hogy kikapcsolódjak, levezessem a stresszt. Van aki sportolással, sokan sajnos alkohollal, cigivel vezetik le.
2017. máj. 23. 17:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de nekem nincs erőm semmihez,egész nap szomorkodok és ki se megyek.
2017. máj. 23. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el vért adni és figyelj oda jobban a táplálkozásra! Rágjál meg minden ételt alaposabban mint eddig, még a rizsszemeket is rágd meg egyesével. Közben csinálhatsz légzőgyakorlatokat is, mély levegő lassan, nagyon lassan kieresztve. A miérteket is meg tudom magyarázni, de az itt hosszú volna.
2017. máj. 23. 19:30
 6/6 anonim válasza:
Szia a legelső hogy nevess mosolyogj sokat... tudom nehéz nekem is elhunyt meg regen egy nagyon fontos személy az életemben (nem is ismertem) de úgy erzem túl vagyok reg rajta vegyél sok mosolygós smilej-t ragd ki őket valahova es olvass sok viccet fontos h barátokkal legyel ne magad.. nezz komédiás viccet.. valami nyugtatot csinálj fess fuzz gyönygöket barmit ami lefoglal es szereted csinalni.olvass szep könyveket pl izgalmasakat az lekot es hidd el ha nagyon tetszik neked akönyv le se tudod tenni nekem nagyon tetszett a Karl May : Winneto vagy Gárdonyi Géza : A lathatatlan ember.....es ne gondolj rá .. gondolj bele egyszer mink is meghalunk ez az elet rendje de " Merj élni meghalni bárki tud ,, fiatal vagy ne szomorkodj használd ki sportolj tegyel meg kalandokat 😊😊 es nevess
2017. máj. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!