Az baj, ha mindig magas a pulzusom?
Figyelt kérdés
Nagyon Sokat stresszelek, ezert altalaban 100 felett van. Folyton feszult vagyok.Ha valami csoda folytan lenyugszok, akkor is 80-90. Lehet problema, ha magasabb szokott lenni az atlagnal?2017. máj. 16. 15:31
1/5 anonim válasza:
Igen, hosszú távon baj, ha magas a pulzusod. Azt jól látod, hogy a stressztől.Próbálj sportolni, relaxálni, stb. Ha nem javul a helyzet, irány az orvos!
2/5 anonim válasza:
Igen, hosszú távon a magas pulzus kifárasztja a szívedet.
3/5 A kérdező kommentje:
Sportolni most nincsen lehetosegem de neha szoktam biciklizni, es majdnem mindennap setalok. Relaxalok is neha. Koszi a valaszokat ^_^
2017. máj. 16. 18:56
4/5 szamo77db válasza:
Utána kéne ennek járni, hogy mi okozza! Nagy valószínűséggel pszichés háttere van. Voltam így én is, ülve 126 volt. Kaptam rá gyógyszert, azóta nagyjából rendben van. Fordulj orvoshoz!
5/5 anonim válasza:
Igen,baj.En is igy voltam,halogattam a kivizsgalast,de egyszer rosdzul lettem,es muszaj volt
Azota szedem a Nebilet 5 tbl t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!