Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet? Mi lehet? Mit...

Mitől lehet? Mi lehet? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb egy hete keveset eszem és minden nap hányingerem van. Ha a kaja eszembejut már rosszul vagyok, naponta kb 2x van az, hogy éhes vagyok ezért kihasználom az alkalmat és eszem. Ezután megint hányingerem és kaja undorom lesz. De ez az éhesség is olyan, hogy minimálisan érzem, hogy az vagyok. Ami talan kicsit furcsa az az, hogy eddig nem ittam Colat de vizet rendesen es az ilyen cukros, édesítőszeres dolgokat messzire elkerültem mert nem szeretem, most pedig reggelente egy kis dobozos Cola aztan viz. Egy liter vizet egyszer csak ugy ittam meg mint aki 2 napja nem ivott. Nem cigizek, nem iszok, terhes se vagyok és elmegyek majd az orvoshoz csak eleg rossz itt a kozelben az orvosi ellatas, szóval semmit sem mondana ami a hasznomra valhat. Egyébként 17 éves vagyok, ha ez számít valamit.

2017. máj. 3. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
A kólát mellőzd egy darabig! Lehet felturbózza az idegeidet, és azért nem tudsz enni. Nálam legalábbis volt már erre példa.
2017. máj. 3. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak 2 napja iszom. Elotte nem ittam de akkor is ugyanez volt a helyzet. De megfogadom a tanacsod hisz alapbol nem jo.
2017. máj. 3. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem refluxnál volt ilyet, de étvágytalanság és hányinger mellett még gyomorégésem is volt.
2017. máj. 4. 07:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát van refluxom de az csak mozgás hatására jon ki. És az más fájdalom. A refluxnal pont hogy csak fáj.
2017. máj. 4. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!