Nagyon pattanásos vagyok 20 évesen, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20éves fiú vagyok és még mindig elég pattanásos vagyok és nem csak az arcom, hanem a hátam és a combom is sőt egy kevés a vállamon valamit a mellemen is van. Sok mindent kipróbáltam több külsőleges oldatot, sörélesztőt, 2 fajta A vitamint egyik különösen erős volt, de egyikkel se értem el túl nagy sikert és miután elfogyott az adott dolog szépen vissza jöttek a pattanások. Ennek nem tudom van-e köze hozzá, de a körmeimen sok fehér folt található valamint elég fehér bőrű vagyok. Nagyon megkeseríti az életem és már nem tudom mihez kezdjek? Nagyon szépen köszönöm a segítséget, hozzá szólást, tanácsot előre is.
A körmeiden lévő fehér folt vitaminhiány. Szedj egy erős multivitamint, a márka mindegy, plusz D3-t, napi 2000NE-t. Ha segít, nálunk a naturvitamin pont hu termékei váltak be. Olcsók, hatékonyak, és ha felhívod őket, segítenek abban, hogy mire van szükséged!
Ez a legelső lépés, szedd az ajánlottakat egy hónapig!
Ezzel együtt jelentkezz egy belgyógyászati és egy bőrgyógyászati kivizsgálásra is, mert ez így nem normális, szakember segítségére szorulsz a pattanások miatt!
2017. ápr. 19. 21:14
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Régóta tervezem, hogy megint orvoshoz fordulok, csak már sokszor voltam aztán nem tudom tudnak-e újat.mondani?
2017. ápr. 19. 21:21
3/5 szamo77db válasza:
Feltétlenül lásson orvos és szedd, amit javasol. Nekem tini koromban még furunkulus is volt az arcomon, azt fel akarták vágni, de nem engedtem. 2 hónapig jártam úgy, hogy itthon minden reggel párakötést tettünk rá. Nagyon ciki volt, mindenki megbámult a villamoson, stb. Aztán lassan elmúlt. És még az nagyon fontos, hogy ügyelj a bőröd tisztaságára. Nekem a kamillás szappannal történő, langyos vizes lemosás volt a legjobb. És ne nyomkodd, hadd legyen nyugalomban. Az orvos majd segít minden bizonnyal.
2017. ápr. 20. 10:10
4/5 anonim válasza:
Nézd, kérj egy teljes vérképet, akár magánlaborban is, de olyat, ami minden vitamint, a D3-at is (szintén külön kell kérni) szűr. Abból már eleve sokminden kiderül.
Érdemes eleve ezzel a lelettel menni egy jó nevű orvoshoz. Ezek a tünetek a tested állapotát jelzi, ami akármilyen is lehet, amellett, hogy nagyon durva tápanyaghiányod lehet, azt lefogadom.
Ja, egyes voltam.
2017. ápr. 20. 10:41
5/5 anonim válasza:
Az ikertesóm dettó ugyanebben szenvedett. Elhagyta az étkezéseiből a cukrot és a szénhidrátot s láss csodát gyönyörű bőre lett, pedig ő aztán semmit nem volt hajlandó az arcára kenni, és orvoshoz is csak akkor ment, ha tényleg életbevágóan fontos volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!