Miért vagyok még 18 évesen pattanásos?
Figyelt kérdés
Mar komolyan ketsegbe vagyok esve,hogy nekem sosem fog elmulni..igazabol nem is a pattanas zavar leginkabb hanem azok a bor alatti gennyes cuccok amibol van egy par a homlokomon es nem tudok veluk mit csinalni..regebben voltam borgyogyasznal de az csak kremet meg gyogyszert irt fel(nem azt az eroset) meg jarok havi 1x kozmerikushoz is de egyszeruen nem mulik...nem tudom mar h mit csinaljak..gondolkozom h megint elmegyek borgyogyaszhoz viszont eros gyogyszert meg nem nagyon akarok szedni mert annak meg rossz mellekhatasai vannak...van valakinek vmk tippje h miert lehet es h mitol mulna el?2016. aug. 13. 14:23
1/3 anonim válasza:
Én 21 éves koromig voltam pattanásos, de nagyon durván. 22 évesen már alig volt, később pedig már egyáltalán nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Csak olyan önbizalom csökkentő:(
2016. aug. 13. 16:09
3/3 anonim válasza:
Nem lesz gáz, ez ilyen. (sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!