Mi lehet a bajom?
Szia!
Lisztérzékenységre tippelnék.
13 évig voltam lisztérzékenyként beteg, szigorú diétát tartottam, éves vérkontrollra jártam, 3évre meggyógyultam, és most úgy érzem ismét visszaestem.
A tüneteim ugyanezek: étvágytalanság, kis mennyiségű étel elfogyasztása után órákhosszat telítettségérzés, nagymennyiségű tészta/pizza/kenyér elfogyasztása után nemsokkal hányinger, hasfájás, gyomorgörcs, rosszullét.
Azt javaslom fordulj orvoshoz, és kérj vérvételt. Manapság ez már gyakori, és egyre több embernél előfordul, mivel a liszt átlagosan génmanipulált, tehát minimum 6x annyi sikért tartalmaz mint amennyi egészséges/fogyasztható lenne egy normális ember számára, főleg azoknak, akiknek a szerevezete kicsit is hajlamos a számára egészségtelen dolgokat kitaszítani.
Ne várd meg míg a tüneteid rosszabbodnak. Mikor nálam először kezdődött (kb 16 éve) akkor hónapokig voltam mindenféle injekciókkal és gépekkel bedrótozva az intenzíven mert nem tudták az orvosok kideríteni mi a bajom.
Remélem hamar megtalálod a megoldást!
Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!